Hoppa till innehållet

Handsträckta brödpinne - 200g påse

50,00 SEK

Beskrivning

Bageriet La Casa del Pane "Brödets hus"  grundades 1982, några kilometer från Padua och Venedig, i byn Pernumia. Idag, efter trettio års lång erfarenhet är de stolta och erbjuda sin "handsträckta brödpinne", resultatet av kombinationen mellan de ursprungliga hantverksteknikerna och den modernaste tekniken. 
Efter 12 timmars naturlig jäsning arbetas "degen" med surdeg och med noga utvalda naturliga ingredienser. Efter att brödgrenen har varit le trest, sträcks Grissini individuellt för hand, enligt de hantverkstraditioner som deras "barkersmästare" har.

Hela utbudet erbjuder en typisk och unik smak, som är strikt kopplad till den handgjorda produktionen och de säregna klimatförhållandena i Euganes kullar.

Handsträckta brödpinne med extra jungfru olivolja erbjuder smaken och den typiska karaktären hos olivolja. De har en kompakt struktur men också en ganska rund smak. Eftersom de är nästan mjuka matchar de perfekt med aptitretare och den traditionella aperitivo.

KOKBINATION Mat: charkuteri, ostar, vitt kött och färskost. Alternativt matchar de perfekt med skaldjur. 

: